Elérhető a következő nyelveken
English edition Dutch edition German edition Polish edition Italian edition Brazilian edition French edition Serbian edition Swedish edition Indonesian edition Ukrainian edition Spanish edition Albanian edition Hungarian edition Macedonian edition Slovenian edition Chinese edition Russian edition Finnish edition Slovak edition
"A könyv rendkívül jól magyarázza a jelenségek okait. Felszabadító olvasmány."
Jeffrey Tucker, a Laissez Faire Books főszerkesztője.

Szerzők

„Van különbség a demokrácia és a szabadság között. A szabadság nem a szavazásra való lehetőséggel mérhető, hanem azzal, hogy a kérdések milyen nagy részéről nem szavazunk.”

John T. Wenders
Karel BeckmanKarel Beckman
Karel Beckman író és újságíró. Az Energy Post (www.energypost.eu) című független internetes kiadvány alapítója és főszerkesztője. Előtte a European Energy Review főszerkersztője volt és a holland Financieele Dagblad napilapnál dolgozott újságíróként. Régebben kiadott egy, a globális felmelegedést és az egyéb öko-pánik jelenségeket bíráló könyvet (Het Broeikaseffect Bestaat Niet: De Mythe van de Ondergang van het Milieu - csak holland nyelven).
E-mailen a karel@beyonddemocracy.net címen érhető el.

Frank KarstenFrank Karsten
Frank Karsten a Mises Instituut Nederland és a Stichting Meer Vrijheid (Több Szabadságot Alapítvány) elnöke. Utóbbi egy holland libertárius szervezet, amelyik az adók és a kormányzati beavatkozás mérsékléséért küzd. Frank Karsten rendszeresen tart nyilvános beszédeket az államnak a polgárok életébe való növekvő mértékű beavatkozása ellen.
E-mailen a
frank@beyonddemocracy.net címen érhető el.